Geschenkset parfum

Geschenkset parfum

55 artikelen

Sorteer op

Le jardin du parfumeur

adventskalender
Echte waarde : € 177,75

Le voyage du parfumeur

adventskalender
Echte waarde : € 135,75

Les trésors olfactifs

adventskalender
Echte waarde : € 357,75
Waarschuw mij
€ 149,95

Mexico mi amor

Doos 30ml + douchegel 250ml
Intensiteit
Echte waarde : € 16,90

Bahia Samba

Doos 30ml + douchegel 250ml
Echte waarde : € 16,90

Toscana Vita

Doos 30ml + douchegel 250ml
Echte waarde : € 16,90

African Colors

Doos 30ml + douchegel 250ml
Echte waarde : € 16,90

Coffret Merci !

Set van 4 eaux de parfums Melrose Paradise 30ml +
Echte waarde : € 46,80

Vanilla Stories

Set van 4 eaux de parfums Terre de Vanille 30 ml +
Echte waarde : € 46,80

Cocolove

Set van 4 eaux de parfum Rêve de Coco 30 ml + Coco
Echte waarde : € 46,80

Discovery Set

Set van 7 eaux de parfum Black Rose 10ml + White M

Coffret collector

Set van 5 eaux de parfum Sublimissime 30ml + Yummy
Echte waarde : € 54,75

Calendrier de l'été

Set van 7 eaux de parfums
Echte waarde : € 92,65
Waarschuw mij
Special Price € 39,96 Regular Price € 49,95

Garden Of Wonders

Set van 3 eaux de parfums Lavande Chérie 30 ml, Bo
Echte waarde : € 32,85

Enigmatic Elixirs

Set van 3 eaux de parfums Rose Noire 30 ml, Vanill
Echte waarde : € 32,85

Rose noire Intense

Doos 30 ml + 50 ml

Rose Noire

eau de parfum 30 ml+ 250 ml douchegel + 200 ml bod
Echte waarde : € 24,85

Wonderful

Chalet doos 30ml + douchegel 250ml + bodymilk 200m
Echte waarde : € 24,85

Bouquet d'amour

Eau de parfum 30ml + douchegel 250 ml Set
Echte waarde : € 16,90

Yummy candy

Chalet doos 30ml + douchegel 250ml + bodymilk 200m

Yummy candy

Doos 30ml + douchegel 250ml
Echte waarde : € 16,90

Yummy candy

eau de parfum 30 ml + douchegel 250 ml set
Echte waarde : € 16,90

Sublimissime

Set chalet eau de parfum 30ml + douchegel 250 ml +
Echte waarde : € 24,85

Sublimissime

30 ML + 250 ml DOUCHEGEL SET
Echte waarde : € 16,90

Sublimissime

Set Eau de Parfum 30ml + Douchegel 250 ml
Echte waarde : € 16,90

Sublimissime

EAU DE PARFUM 30 ML + HANDCRÈME 30 ML SET
Echte waarde : € 15,90

Lady Glitter

Chalet set 30ml glitter set + douchegel 250ml + bo
Echte waarde : € 24,85

Vanille bourbon collector

EAU DE PARFUM 30 ML + douchegel 250 ml SET
Echte waarde : € 16,90

Vanille Bourbon

EAU DE PARFUM 30 ML + HANDCRÈME 30 ML SET
Echte waarde : € 15,90

Monoi des iles

EAU DE PARFUM 30 ML + PUR MONOI 100 ML DUO SET
Intensiteit
Echte waarde : € 25,90

Monoi des iles

SET CHALET EAU DE PARFUM 30ML + DOUCHEGEL 250 ML +
Intensiteit
Echte waarde : € 24,85

Monoi des iles

30ML + DOUCHEGEL 250 ML SET
Intensiteit
Echte waarde : € 16,90
Produit Ajouté
Voir mon panier
Set van eau de parfum, douchegel, bodylotion, crème: voor vrouwen

Een eau de parfumdoos is een assortiment verzorgingsproducten die samen een uitgebreid lichaamsverzorgingsassortiment vormen. De eau de parfum box bestaat uit een eau de parfum enaanvullende producten zoals een bodylotion, douchegel of handcrème en ’ kan cadeau worden gegeven voor speciale gelegenheden of gewoon om je wederhelft een plezier te doen. Met de Adopt eau de parfum box set ontdek je nieuwe geuren die je kunt proberen voordat je besluit er een of meer te kopen.

  

Verjaardagen, Kerstmis, Moederdag: de eau de parfum box is een klassieker die zeker in de smaak valt! Sla een voorraad geurige cadeau-ideeën in

  

Eau de parfumdoos voor dames: waarom is dit het ideale cadeau?

  

Een eau de parfum cadeau aan een vrouw is een ideaal geschenk. Geuren worden vaak gezien als een mode- en schoonheidsaccessoire voor vrouwen. Om je nog beter in je lichaam te voelen, voegt parfum een vleugje verfijning en elegantie toe aan je outfit

  

A eau de parfumdoos kan ook een cadeau gewaardeerd door mannen: heren, die parfum kan een geweldige manier zijn om een stijlstatement te maken en jezelf tegelijkertijd te verwennen! ! 

  

A eau de parfumdoos kan verschillende geuren voor verschillende gelegenheden, zoals meer fris voor zomerse dagen, of meer houtachtige geuren voor houtachtig voor formelere gelegenheden.

  

Eau de parfum en eau de toilette: wat is het verschil?

  

Voor onze parfumlijn en in onze eau de parfum doosjes hebben we ervoor gekozen om alleen eau de parfum aan te bieden in plaats van eau de toilette. Deze twee producten, die erg van elkaar verschillen, staan in veel opzichten tegenover elkaar.

  

Ten eerste is de intensiteit van de geur verschillend. Eau de parfum is over het algemeen geconcentreerder in geur dan eau de toilette, wat betekent dat het een sterkere, langer aanhoudende geur heeft eau de toilette heefteen lichtere , minder hardnekkige geur .

  

Het gebruik van deze twee producten is ook verschillend. Eén of twee kneepjes eau de parfum op je huid is alles wat je nodig hebt: omdat de geur sterker is dan die van een eau de toilette, gebruik je elke dag aanzienlijk minder, zodat je je favoriete geur langer kunt behouden!

  

Eau de Parfum Geschenkdozen: geurgeschenken voor vrouwen

  

Verfijnde, bloemige, fruitige of zelfs sensuele geuren : er is een parfumdoos voor elke smaak! Adopt selecteert je favoriete referenties om een parfumdoos samen te stellen die zeker in de smaak zal vallen! Om te delen met je wederhelft, een familielid of om gewoon voor jezelf te houden, jezelf en anderen te verwennen. Luister gewoon naar wat je wilt om je lijst met favoriete producten samen te stellen!

 

Onze cadeaupakketten: een trilogie van heerlijk geurende producten in een doosje eau de parfum

  

Weet je niet zeker welke geur je moet kiezen? Bij Adopt hebben we ook geurkits samengesteld met 3 of 4 verschillende geuren in één doos. Je hoeft niet te kiezen: probeer ze thuis uit en vind je favoriet. Je kunt je keuze ook laten bepalen door je stemming. Behoefte aan frisse lucht? Ontdek onze gemengde citrusgeuren. Op zoek naar verleiding? Verstuif onze houtachtige en kruidige geuren om je sensualiteit een boost te geven.


Crème, douchegel, bodylotion: welke producten horen in een eau de parfumdoosje?

  

Onze eau de parfum dozen bevatten een eau de parfum samen met je favoriete geuren in een kaars, douchegel, zeep en vaste shampoo, bodylotion of zelfs een handcrème. Zet een complete schoonheidsroutine op met elk product om je eigen te maken door je zintuigen te stimuleren. Maak van je tijd in de badkamer een verwenmoment en wikkel jezelf in een bubbel van welzijn met onze lichaams- en haarproducten.

  

Eau de parfum geschenkdoos: welke geur en welk product kiezen?

  

Om de juiste eau de parfum doos te kiezen , concentreer je je op je favoriete geuren : kokosnoot, sinaasappelbloesem, vanille, alle steringrediënten van de parfumerie staan in de schijnwerpers! Je moet ook op zoek gaan naar een bepaald pad dat bij je persoonlijkheid past. Bloemig, oriëntaals of aromatisch: al onze geurfamilies zijn vertegenwoordigd in onze verschillende assortimenten.

  

Ben jij een liefhebber van handcrème? Kies een kit die er een bevat. De box kan echter ook een gelegenheid zijn om nieuwe producten te ontdekken: als je nog geen fan bent van body en hair solid cosmetics, is dit misschien je kans om de eau de parfum boxset Wonderful, Musc Blancof Sprookjesland?

 

Het beste van onze gemengde geurgeschenksets

  

Zeg ja tegen de liefde met onze gemengde eau de parfum box set

  

Met drie geuren om uit te kiezen, zeg ja tegen de liefde met deze eau de parfum cadeauset, geschikt voor zowel mannen als vrouwen . Binnenin ontdek je heteau de parfum Au féminin om een sensuele gourmand te onthullen met noten van kers, vanille en jasmijn. Als aanvulling geeft het eau de parfum Au masculin zijn sterke noten van mandarijn, kokosnoot en kaneel. Om deze eau de parfum box af te ronden hebben we, met zijn kenmerkende geuren van bergamot en jasmijn, gecombineerd met het karakter van tonkabonen, toegevoegd. Het formaat van 30 ml is handig om in je make-up tasje te stoppen en overal mee naartoe te nemen! ! 

  

Een doos Parfums douceur om toe te voegen aan uw verlanglijstje

  

Duik in de wereld van Parfums douceur met het eau de parfum Musc Blanc en zijn smakelijke, bloemige geuren van Ylang-ylang roos en smeltende vanille.  Voor een mijmering in de wolken, ontdek het eau de parfum Cocon blanc met de kenmerkende geuren van witte pioenroos, rijstpoeder voor een troostende omhulling en zoete noten van kokosnoot. Heteau de parfum Au pluriel en de karakternoten markeren het einde van de reis die dit delicate eau de parfum doosje heeft samengesteld

  

Onze selectie parfumcadeausets voor dames

  

Bestemming zomerse eau de parfumsets voor vrouwen: een lofzang op geluk met Monoï van de eilanden

  

Terwijl je wacht op de feestdagen en een herinnering aan je zoete zomeravonden, sla je vitamines in met de Hymne au Bonheur eau de parfumbox , de  Hymne au bonheur of Bestemming zomer. Met pittige noten van mandarijn, vanille, tiarebloem en kokosnoot maak je een reis naar de tropen door je lichaam en haar te parfumeren.

  

Toscana Vita en Bahia Samba eau de parfumsets voor dames: reizen in een flesje

  

Ben je van nature avontuurlijk? Deeau de parfum box set Toscana Vita dompelt je onder in het Toscaanse landschap met zijn noten van roos, framboos en zwarte bes. Bahia Samba neemt je mee naar Brazilië en biedt je de warmte van de zon met de geuren van sinaasappelbloesem, exotisch hout en kokosnoot

  

Ontketen je innerlijke verleidster met de Rose Noire dames eau de parfum set

  

Van de perfecte harmonie met patchoeli gemengd met bloedsinaasappel, de doos eau de parfum Rose Noire geeft je een set sensuele, hypnotiserende geuren bij de delicate noten van roos en vanille.

  

Ontdek onze complete set damesparfum. ?  En om de cadeauset voor de vrouw van je hart compleet te maken, waarom voeg je niet een paar artikelen toe uit make-up?

  

Geschenksets met eau de parfum in elk prijssegment

  

Variërend in prijs van tien tot vijftig euro, elke editie van parfumdoos voor elk budget.

  

Met een lijst van veganistische en natuurlijkeingrediënten , zorg goed voor jezelf of je dierbaren met een cadeau dat ook goed is voor de planeet ! Daarom zijn onzeeau de parfum cadeausets het ideale cadeau voor vrienden en familie, of om aan jezelf te geven: wie kent jou immers beter dan jij ? 

  

Vind al onze dozen in winkel of op onze webpagina Adopt en geniet van gratis levering bij aankoop van of meer